Lovisa Gymnasium

Här bloggar fyra elever och en lärare om vardagen i ett litet gymnasium utanför Ring III.
Header

Vardagssvammel

10.05.2014 15:37 | Skriven av Elin i Okategoriserade

Jag har länge tänkt skriva ett inlägg men det har inte riktigt blivit av då jag har haft idétorka, något jag fortfarande har men kände att jag nu var tvungen att skriva nånting. Det går ju alltid att skriva om väder o vind, vilket jag brukar göra här på bloggen. Jag är liksom den av oss som svamlar om det vardagliga medan de andra mera sätter sig in i aktuella ämnen. Men tja, det måste väl finnas någon sådan som jag också.

Nej skämt åsido, klart att jag också kan skriva om aktuella saker, men jag känner att det här med att vara glad över att det är så få veckor kvar till sommar, klaga lite över skolarbete, och berätta om hur svårt det är att välja kurser, då man gått alla intressanta, passar mig mycket bättre. På tal om det så är det ju faktiskt bara 14 skoldagar kvar, inte illa! Jag måste säga att det här läsåret har gått hur fort som helst. Det är ju inte länge sedan jag började här och nästa år den här tiden så blir jag förhoppningsvis student. Det är inte klokt.

Just nu är det aktuellt att göra läsordningarna inför nästa läsår (se där, nånting aktuellt kunde jag visst skriva om) och jag som har varit orolig över att inte få in alla kurser o vara tvungen att gå i skolan period 4 och 5 kan nu pusta ut. Jag kommer efter period 3 att ha tillräckligt med kurser för att bli student och kan till 100% fokusera på studentskrivningarna efter det. Sen gäller det ju bara att faktiskt LÄSA och inte syssla med allting annat, vilket kan bli ett problem som jag får ta itu med då. Att komma oförberedd till skrivningarna kan ju inte vara det allra smartaste.

Till sist vill jag ännu klaga på vädret. Vart försvann solen som vi såg så mycket av i slutet av april? Okej, visserligen började det bli en aning torrt och regnet var välbehövligt DÅ. Nu har det så gott som varje dag varit regn o rusk,man tröttnar ju av mindre.

Såja, det var ytterligare ett inlägg av helt vanligt vardagssvammel. Det kommer att komma ännu ett sista innan jag tackar för mig och fastän jag tycker det är svårt att vara med o driva en skolblogg kommer jag ändå att sakna det. I alla fall lite.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.